Amenajări

Interiorul, povestea caseiServiciile de amenajare interioară pentru locuință sunt cele mai intime proiecte de arhitectură, deoarece pentru a reflecta cu adevărat dorințele și nevoile familiei, conceptul trebuie să vină din nucleul acesteia, printr-un proces de descoperire care se realizează treptat.

Astfel, acest tip de proiectare necesită o relație strânsă între arhitect și beneficiari, concretizată prin sesiuni de întâlniri (online sau offline) și decizii luate împreună. Povestea casei se scrie în spiritul celor care o vor locui și îmbină soluțiile tehnice și de design pentru a creea ambianța dorită. Fiecare spațiu este proiectat și amenajat în funcție de destinație și de senzația de „acasă” pe care designul o aduce beneficiarului.

Lucrăm cu lumina, cu materialul, cu forma și textura pentru a pune acente, pentru a personaliza și meterializa ideea. Cunoștințele, experiența și viziunea estetică se imbină pentru a găsi stilul în care beneficiarul să se regăseasca și să se identifice.

Te așteptăm pentru a scrie împreună povestea locuinței tale

O casă caldă și primitoare

Eleganță și rafinamentUn interior funcțional și elegant este o poveste de succes.

Unele dintre cele mai provocatoare și pline de satisfacții proiecte sunt amenajările interioare din domeniul ospitalității. Fie că este vorba despre cafenele, restaurante, hoteluri, pensiuni sau apartamente în regim hotelier, cu toate spațiile și funcțiunile conexe, pentru toate acestea cartea de vizită este impactul vizual, coerentă și elegantă în amenajare.

Experiența în acest domeniu și colaboratorii pentru finisaje și dotări ne ajută să oferim soluții atât estetice cât și funcționale. Spațiile comerciale, magazinele și showroom-urile sunt proiecte care necesită o atenție deosebită prin prisma originalității ideii pe care o transmite designul de interior și a identitățiii cu care brandurile se identifică. Cu cât proiectul este mai complex, cu atât satisfactia este mai mare.

Te ajutăm în proiectarea și realizarea de spații unice și pline de personalitate

Avem multe idei curajoase!
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.