Consultanță

Consultanța de Arhitectură la achiziția unui imobil / terenDe multe ori în momentul achiziției unui bun imobiliar, în special teren pentru construcție sau locuința suntem sfătuiți subiectiv, de către persoane care nu au cunoștințe în domeniul urbanismului, arhitecturii sau construcțiilor.

Așa cum atunci când cumperi o mașină o duci întâi la o evaluare de către un specialist, de ce să nu faci același lucru și cu o investiție mult mai importantă și valoroasă?

În timpul discuției cu un potențial client se nasc idei. Cu cât identificăm mai bine profilul beneficiarului și nevoile lui, cu atât ideile se conturează și ia naștere CONCEPTUL.

Vă propunem un pachet personalizat de consultanță croit pe nevoile specifice ale situației dumneavoastă.

Vrei o casă ca în reviste și cu elemente dragi ție? Echipa noastră de arhitecți vine cu soluții.

Realizam proiectii 2D și 3D sau randari la scara

Consultanța pentru amenajare, o soluție clarificatoareContractarea unui serviciu de consultanță pentru amenajarea interioară poate fi răspunsul la întrebarea: Am sau nu nevoie de proiectare de specialitate?

În multe cazuri, atunci când beneficiarul este implicat in foarte mare măsură în amenajarea unei locuințe noi, sau reamenajarea uneia existente, simte nevoia de a se sfătui cu un specialist, pentru elementele la care nu are în mod special exeriența sau siguranța unei decizii obiective.

Experiența ne-a învățat să modelăm ideile și să contruim extensii arhitecturale și de design ca o prelungire a personalității beneficiarilor.

Pentru aceste situații, avem pachete de consultanță personalizate care sunt răspunsul la întrebările punctuale de armonizare a proiectului personal.

Vrei un spațiu în care să te identifici? Vrei un design care să vorbească despre tine?

Te ajutăm sa îți definești stilul
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.