Despre noi

Studio Arhi39 este un studio de arhitectura nascut din pasiunea pentru armonie si design. Echipa de arhitecti si colaboratorii pentru toate specialitatile conexe realizeaza proiectare complexa care raspunde la nevoile mereu in schimbare ale societatii nostre.

Descriere, Misiune, Viziune

La studioul de arhitectură Arhi39 lucrăm la dezvoltarea unor soluții de proiectare bazate pe coerență și viziune care să armonizeze dorințele și așteptările clienților cu rigorile tehnice și administrative.

Echipa studiolului de arhitectură Arhi39 se dedică realizării de proiecte complexe și complete pentru programe de arhitectură din sfera locuirii, administrativ, HORECA sau industrial cât și sensibilizării beneficiarilor în ceea ce privește problematicile de arhitectură atât în spațiul public cât și în spațiul privat prin exemple de bună practică.

Echipa noastră de vizionari reușește să găsească numitorul comun între design și inovație, între material și natură, între exterior și interior. De la concept și până la finalizarea proiectului suntem alături de client și urmărim cu rigoare respectarea fiecărei etape a planului în vederea obținerii unei identități vizuale prin design.

Suntem dornici de noi provocări.

Scopul nostru este sa dezvoltam proiecte care să fie în armonie cu mediul înconjurător și care să se remarce printr-un simț estetic deosebit.

Proiectăm pentru un viitor mai frumos.

CV Arh. IOANA ALDEA

  • ARHITECT, MANAGING PARTNER, FONDATOR la birou de arhitectură STUDIO ARHI39 DALISE
  • Absolvent secția de artă monumentală a LICEULUI DE ARTA BRAȘOV
  • Absolvent facultatea de ARHITECTURĂ la UNIVERSITATEA DE ARHITECTURĂ SI URBANISM ION MINCU BUCUREȘTI
  • Fondator și MANAGING PARTNER la birou de arhitectură ARHITEMA– 2006-2019
  • Coordonator local Brașov și voluntar la ASOCIAȚIA DE-A ARHITECTURA
  • Profesor specialist la Catedra de Arhitectură din cadrul LICEULUI VOCATIONAL DE ARTE PLASTICE HANS MATTIS-TEUTCH BRASOV - LICEULUI VOCAȚIONAL DE ARTE PLASTICE HANS MATTIS-TEUTCH BRAȘOV

Pasiunea pentru arhitectură îmbinată cu cea pentru design interior și educație de mediu construit m-au ajutat întotdeauna să privesc etapele proiectării din unghiuri diferite și să am o abordare personalizată fiecărei situații în parte.

Despre mine vorbesc mai bine proiectele din portofoliu

Omul și arhitectul se completează

Descriere colaboratori

Echipa noastră de arhitecți este completată cu colaborări cu specialiști și experți în toate domeniile conexe, pentru a putea oferi beneficiarilor soluții complete începând de la studiul de fezabilitate, obținere avize și autorizații până la realizarea tehnică a detaliilor, atât constructive cât și de design.

Fiecare om al echipei reprezintă o forță de idei și cunoștințe care se îndreaptă către beneficiar. Dorința de a crea spații deosebite și funcționale în același timp este completată de experiența și pasiunea dedicată fiecărui proiect de arhitectură în parte.

Fiecare proiect care ajunge pe masa noastră este că o pânză albă pentru pictură. Fiecare arhitect pune formă și culoare ținând cont de ideile îmbrățișate de beneficiar. Rezultatul nu poate fi decât o expresie creativă a relației dintre om, idee, spațiu și material.

Vei colabora doar cu experți în domeniu, oameni cu viziune care au în comun aceeași pasiune, arhitectura.

Arhitectura și design la standarde înalte
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.