Proiectare de arhitectură

Costructii noi, proiectare completa

Chiar daca este vorba despre locuinta sau spatii pentru desfasurarea afacerilor realizate din postura de beneficiar direct sau de investitor, solutiile noastre de proiectare vor imbina cerintele conturate printr-o tema de proiectare cu specificul terenului, atat geografic cat si administrativ. Intotdeauna procesul de proiectare incepe cu identificarea nevoilor specifice, cristalizarea dorintelor si asteptarilor si studiul tehnic pertinent al situatiei existente. Rezultatul procesului de proiectare este optim atunci cand compromisurile sunt minime. Pachetele noastre de proiectare contin abordari complete cu toate specialitatile necesare obtinerii autorizatiei de construire dar si a unui rezultat construit in concordanta cu asteptarile beneficiarilor.

Constructii vechi, viziune noua

Realizam reabilitari, recompartimentari si schimbari de functiune, o viata noua data cladirilor. De multe ori structura functionala a zonelor urbane sau rurale se schimba, proprietatile se instraineaza, nevoile beneficiarilor se modifica si apare nevoie de interventii atat constructive cat si functionale la cladirile existente. Impreuna cu echipa de specialisti cu experienta in domeniu proiectam solutii complete prin care, prin extindere, mansardare, etajare sau doar recompartimentare cladirea dumneavoastra sa intruneasca necesitatile .

Costrucții noi, proiectare completăChiar dacă este vorba despre locuință sau spații pentru desfășurarea afacerilor realizate din postura de beneficiar direct sau de investitor, soluțiile noastre de proiectare vor îmbina cerințele conturate printr-o temă de proiectare cu specificul terenului, atât geografic cât și administrativ.

Întotdeauna procesul de proiectare începe cu identificarea nevoilor specifice, cristalizarea dorințelor și așteptărilor și studiul tehnic pertinent al situației existente. Rezultatul procesului de proiectare este optim atunci când compromisurile sunt minime.

Pachetele noastre de proiectare conțin abordări complete cu toate specialitățile necesare obținerii autorizației de construire dar și a unui rezultat construit în concordanță cu așteptările beneficiarilor.

Biroul nostru de arhitectură ofera servicii de proiectare de la 0. O analiză corectă a tuturor elementelor care stau la baza unui proiect arhitectural coroborată cu dorințele beneficiarului și creativitatea echipei de arhitecti dau naștere unor clădiri care se incadreaza armonios în planul urbanistic și care se identifica prin unicitate.

Arhitectii biroului nostru, alături de colaboratori fac masuratori, relevee, planuri și randari te aduc cu fiecare pas mai aproape de proiectul arhitectural.

Materializăm idei

Construcții vechi, viziuni noiRealizăm reabilitări, recompartimentari și schimbări de funcțiune, o viață nouă dată clădirilor. De multe ori structura funcțională a zonelor urbane sau rurale se schimbă, proprietățile se înstrăinează, nevoile beneficiarilor se modifică și apare nevoia de intervenții atât constructive cât și funcționale la clădirile existente.

Împreună cu echipa de specialiști cu experiență în domeniu proiectăm soluții complete prin care, prin extindere, mansardare, etajare sau doar recompartimentare clădirea dumneavoastră să întrunească necesitățile.

Se dezvoltă noi concepte de locuire, apar materiale de construcție noi iar designul de interior și exterior devine din ce în ce mai futurist. Viziunea noastră este de a crea un proiect unitar și organic care combina tehnologii sustenabile și durabile.

Abordăm diferit fiecare proiect. Găsim soluții optime între design și funcționalitate. Construcțiile vechi pot fi adevărate diamante

Noi le slefuim și le redăm frumusețea
Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.